پرواز

آسمان فرصت پرواز بلند است، ولی قصه این است چه اندازه کبوتر باشی ....

پرواز

آسمان فرصت پرواز بلند است، ولی قصه این است چه اندازه کبوتر باشی ....

پرواز

عرض تحیت خدمت دوستان عزیز

پنجره ای از نوع مجازی گشوده ام تا هوای هم نوعانم را استشمام کنم و عطر محبت و صداقت و درستی را با مشام جان استشمام نمایم.

خوشحالم که فرصتی برایم ایجاد شده تا اندیشه و قلم را پیوند دهم و عصاره ی این بیان دل را در پیشگاه سروران عزیزم قرار دهم.

صلح و دوستی جان کلام من است و محبت هر کجا قدم بگذارد ،ردپایی از صفا و عشق راستین را به همراه خواهد داشت پس این ارزش کلام را دوچندان خواهد کرد چون شمایی مخاطب نوشته های فقیر از دستور و غنی از روح و فکر من باشید.

دعایم کنید تا دانشجوی پزشکی خوبی باشم و بتوانم با تمام وجود برای کشورم خدمت کنم،البته اگر خدا کمکم کنه

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر

چگونه مطالعه کنیم!

شنبه, ۲۳ مرداد ۱۳۹۵، ۰۳:۱۹ ب.ظ

با عرض سلام خدمت دوستان ،امروز می خوام تجربیاتم رو در مورد مطالعه بالاخص درمورد مطالعه برای کنکور سراسری در خدمت شما عزیزان قرار بدم.

در اول مباحثم  توضیح بدم که من خودم در اول راه که بودم همه روش ها رو رفتم و به شیوه ی آزمون و خطا تونستم یه روش فوق العاده برای خودم انتخاب کنم ،چرا در اول اینو گفتم برای اینکه هر کس بنابر عقل و هوش و کشش خودش میتونه ساعت مطالعه خودشو تنظیم کنه و مشغول به مطالعه بشه.

بعضی افراد هستند که مدت زیادی تا آزمون دارند ،البته منظورم از مدت زیاد 2 سال تا 1/5 سال مونده به کنکور است و می توانند با فراغ بال این روش رو در پیش بگیرند و آزمایشش بکنن ،اما کسانی که تقریبا 1 سال تا کنکور دارند دیگه باید به یک ثبات در شیوه ی مطالعشون برسند و دیگه سراغ تغییر شیوه ی مطالعه و بقیه چیز های حاشیه ای نباشن .


نظر بنده در مورد روش مطالعه به این صورت هست که از ساده ترین و شیوا ترین منبع درسی در مورد یک درس فرایند مطالعه آغاز بشه و کم کم  به پیچیدگی و سختی مطالب اضافه بشه ؛مثلا در مورد شیوه ی مطالعه ی ریاضیات نظر من اینه که اول به توضیحات معلمتون خوب گوش بدین و تمرینات کتاب درسی رو خوب یاد بگیرین و به اصطلاحی حلاجی کنید و تا زمانی این کار رو انجام بدین که تو ذهنتون یک کالبد و نقشه از اون درس تشکیل بشه و بتونید به سوالاتی از قبیل :

1-این درس در مورد کدام مطلبه؟

2-با کدام مطالب ارتباط داره؟

3-لازمه ی فهمیدن دقیق این درس مستلزم یادگیری کدام مباحث پایه هستش؟

4-فرمول های کلی یا اساس درس چیه؟

و...

پاسخ مناسب تو ذهنتون داشته باشین.

بعد از اینکه این کار ها رو انجام دادین نوبت اینه که به سراغ یک منبع سخت تر از حالت اول برین ،توجه داشته باشین که نگفتم تست بزنین بلکه منظورم از مطالب سخت تر اینه که درسنامه با پاسخ های تشریحی خوب رو بخونید و به توانایی عالی در نحوه ی برخورد با سوالات اون درس برسید.

سومین مرحله در مطالعه صحیح تست زدن هستش ؛بچه های عزیز این قسمت از مطالعه دو تا فایده ی اساسی برای شما داره:

اول اینکه در حال تست زدین شما به نحوی دارید یادگیری مطالب رو هم کامل می کنید و به طریقی قسمتی از یادگیری درس در تست زدن هستش 

اما دومی که خیلی خیلی خیلی مهم هستش اینه که با تست زدین شما می توانید مطالب رو که خونده بودید کاربردی کنید و به نحوی در حافظتون جا بدید که این امر خیلی مهم و اساسی هست.

پس توجه داشته باشید که تنها مطالعه ی روزنامه وار برای موفقیت و دستیابی به توانایی عالی در اون درس کافی نیست و باید تست بزنید و توانایی تون رو شکوفا بکنید

با تشکر از شما و حوصله ای که برای مطالعه ی مطالب به خرج دادید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی